dierenartsen-online-bijscholing

Online Vet Training gaat van start!

Al een hele tijd zat ik te spelen met het idee om een online leerplatform voor dierenartsen op te richten. Ik heb altijd enorm graag les gegeven en vind het leuk om de kennis die ik heb te kunnen delen, maar ook om zelf bij te kunnen leren van anderen.

Ik ben er rotsvast van overtuigd dat we als dierenarts het beste werk leveren wanneer we blijven beseffen dat we ALTIJD kunnen bijleren en dat we het NOOIT allemaal weten. Dit geldt voor ieder van ons! En dat maakt het beroep ook zo mooi! Dit is een van de redenen waarom ik altijd graag in grotere klinieken werk, waar er de mogelijkheid is om samen interessante gevalletjes te bespreken.

Dankzij het gemak van de hedendaagse technologie is het nu echter niet meer noodzakelijk om direct omgeven te zijn door veel andere dierenartsen. De wereld is kleiner geworden: je kan op je computer of telefoon heel gemakkelijk de antwoorden op de meeste van je vragen vinden of overleggen met andere dierenenartsen en je kan zelfs bijscholingen online volgen.

Met Online Vet Training hoop ik dan ook dierenartsen over de wereld (binnenkort starten we ook met een Engelstalige website en cursussen) te kunnen bereiken om samen elkaar te helpen om onze job als dierenarts zo goed mogelijk uit te oefenen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *