Schrijf je in voor de nieuwsbrief van OnlineVetTraining en ontvang een coupon ter waarde van 10 euro!

Wat mensen zeggen over de cursussen van OnlineVetTraining

"Algemeen over de cursussen van OnlineVetTraining: bedankt voor het maken van deze cursussen. Ze zijn heel leuk en interessant om te volgen. De meeste andere bijscholingen gaan vaak over onderwerpen die meer gespecialiseerd zijn of minder toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Dus ik ben zeker een fan van de bijscholingen van OnlineVetTraining`

"Algemeen over de cursussen van OnlineVetTraining: Ik vind dit een fijne manier van cursus volgen vanuit huis. Al het materiaal bij de hand en lekker op mijn eigen tempo wanneer ik er tijd voor heb. Ook handig dat het per onderdeel erin staat, dit maakt het overzichtelijk en in delen af te werken.`

" Heel erg informatieve cursussen. Voor een mama van 2 kleine kindjes, een praktijk in volle expansie is dit echt wel de perfecte oplossing. En eerlijk gezegd, meer interessant dan de meeste opleidingen hier in de buurt "

"Over de cursus `Geriatrische kataandoeningen`: Heel duidelijke uitleg, hands-on informatie. Het is ook verfrissend dat de lesgever zelf eerstelijns heeft uitgeoefend en zich bewust is van de beperkingen die eerstelijns met zich meedraagt."

"Over de cursus `Geriatrische kataandoeningen`: De cursus is ontzettend interessant met zeer veel praktische informatie en tips! Bedankt voor deze fantastische cursus!"

" Over de cursus `Basic blood work interpretation`: Deze cursus is zeker een aanrader om een goede basis te creëren om bloedonderzoeken te interpreteren. De cursus is zeer uitgebreid met zeer interessante casen. De casen zijn ook goed opgebouwd. Je krijgt eerst tijd om ze zelf te maken en vervolgens worden ze volledig overlopen. Heel goed te weerspiegelen in de praktijk "

" Over de cursus `FeLV en FIV (kattenleukemie en kattenaids)`: Zeer duidelijk uitgelegd, veel vragen die ik vooraf had aan de opleiding zijn beantwoord, zeer tevreden. "

" Over de cursus `Basic blood work interpretation`: Ontzettende interessante nascholing!! Heel veel van geleerd ! Bedankt! Een basis cursus die iedere dierenarts zou moeten volgen."

" Over de cursus `Basic blood work interpretation`: Praktische informatie, gericht om in de praktijk toe te passen. Alles werd uitgebreid besproken. Uitgebreide discussie met betrekking tot de casussen. De toetsmomenten zorgen ervoor dat je de informatie ook in de praktijk kan brengen. Uitgebreide informatie over het interpreteren van bloedwaarden, erop gericht zodat je het echt in de praktijk kan toepassen. Erg leerzaam, de moeite waard om het te doen! "

" Over de cursus `Geriatrische kataandoeningen`: Praktisch toepasbaar, compleet, prettig uitgelegd. Een cursus waar je wat aan hebt in de praktijk. Duidelijke uitleg van pathofysiologie tot en met therapie en prognose. Top! "

" Over de cursus `Vloeistoftherapie in de praktijk`: Duidelijke uitleg en de oefenvragen zijn zeer fijn om jezelf te toetsen! "

" Over de cursus `Geriatrische kataandoeningen`: Fijn om thuis te kunnen bijscholen! Blij dat het praktijkgericht is. Gemakkelijk te volgen via slides en spreker in beeld. Veel voorkomend onderwerp in de eerstelijnspraktijk " 

" Over de cursus `Basic blood work interpretation`: Heel duidelijk en interessant uitgelegd! "

" Over de cursus `FeLV en FIV (kattenleukemie en kattenaids)`: duidelijke en overzichtelijke uitleg! "

" Over de cursus `Practical guidelines for responsible antibiotic use in dogs and cats`: wat een fijne cursus! Gelukkig was een deel van de informatie al wel bekend maar heb ook zeker nieuwe dingen geleerd. Heel prettige en duidelijke uitleg, fijne opdeling in hoofdstukken, dus bedankt!! "

"Over de cursus `Geriatrische kataandoeningen`: Fijne opbouw van de cursus en fijn dat de onderwerpen duidelijke inhoudsopgave hadden. Daardoor ook goed mogelijk om de cursus op verschillende momenten te doorlopen. Praktische informatie erg handig! Bij de laatste module was een deel overlap met betrekking tot de behandeling van de bloeddruk."

" Over de cursus `Vloeistoftherapie in de praktijk`: Goede opbouw, duidelijke lesgeving, goede klinische casen die je kan terugkoppelen in de praktijk."

" Over de cursus `Stollingsstoornissen bij de hond en kat`: Heldere uitleg, goede voorbeelden, veel informatie - ook zeer fijn dat je alles even terug kunt kijken als je iets niet volledig begrepen hebt of het gewoon voor jezelf wil herhalen"

"Over de cursus `Geriatrische kataandoeningen`: Hele duidelijke nascholing over 3 veel voorkomende ziektes bij de ouder wordende kat. Goed toepasbaar in de praktijk! Veel van geleerd, aanrader!!"

"Over de cursus `Endoscopie van het maagdarmkanaal bij de hond en kat`: Zeer interessant en aangenaam gegeven."

"Over de cursus `Geriatrische kataandoeningen`: De cursus is goed opgebouwd. Geert geeft duidelijke uitleg, zowel pathofysiologisch als hoe de ziektebeelden zich vertalen naar de praktijk. Daarnaast worden er duidelijk handvatten gegeven waarmee je als practicus in de eerste lijn verder kunt om je kattengeneeskunde naar een hoger niveau te tillen."

" Over de cursus `FeLV en FIV (kattenleukemie en kattenaids)`: Alles wordt heel duidelijk en rustig uitgelegd en dat alles met voldoende materiaal."

"Over de cursus `Geriatrische kataandoeningen`: Echt hele goede cursus! Praktisch, duidelijk, veel illustraties en foto's. Erg tevreden! Aanrader als je je eens echt wilt verdiepen in de geriatrische kat! Veel praktische informatie waarmee je direct aan de slag kan in de praktijk. De info komt van recente studies en is up-to-date. Presentatie duidelijk en motiverend."

"Over de cursus `Geriatrische kataandoeningen`: Heel leerrijk en aangename lessen om te volgen. Dankuwel!"

"Over de cursus `Geriatrische kataandoeningen`: Goed uitgelegd. Goed beeldmateriaal en cursus. Praktijkgericht. Kortom een goedondersteunde bijscholing waar je als praktijkdierenarts veel van kan leren!"

"Over de cursus `Endoscopie van het maagdarmkanaal in honden en katten`: Zeer compleet, alles wat nodig is om te weten voor de toepassing van endoscopie."

" Over de cursus `Basic blood work interpretation`:  Excellent course, authoritative, in-depth, practically oriented and very useful for the general clinician that often comes against slightly more complicated interpretations of bloodwork. I would highly recommend it to colleagues, although to take full advantage of the course, it is more time consuming than advertised!"

"Over de cursus `Vloeistoftherapie in de Praktijk`: Zeer sterk aanluitend bij praktijk. Goede opfrissing vd fysiologie."

"Over de cursus `Bartonella: een gevaar voor dier en dierenarts`: Het was voor mij een nog vrij onbekend onderwerp en tijdens deze nascholing is er meer bewustwording voor Bartonella ontwikkeld, waardoor ik hem in de toekomst ook zeker ook mijn ddx ga zetten.
Zeer persoonlijk verhaal en dapper dat je hier een nascholing van hebt gemaakt!"

"Over de cursus `Bartonella: een gevaar voor dier en dierenarts`: Goede manier van lesgeven,vertellen (overtuigend, duidelijk, goed verstaanbaar). Heel goede inhoud van de lezing (theoretisch maar ook heel praktisch)."

Bartonella: een gevaar voor dier en dierenarts .. en hoe een zoönotische infectie mijn leven volledig veranderde

Type cursus
Ingesproken presentaties - handouts - leesmateriaal - eindtoets

Lesgever
Geert Paes, Dip ECVIM-ca

Tijdsduur 
Minimaal 4.5 uur, in eigen tempo

EBP orde der dierenartsen (EBP/N/2021/0175)
5

Prijs
GRATIS

GRATIS toegang na registratie

De uitdagingen van de ziekte van Cushing in de hond: diagnose, behandeling en opvolging

Type cursus
Ingesproken presentaties - handouts - leesmateriaal - klinische case - eindtoets

Lesgever
Geert Paes, Dip ECVIM-ca

Tijdsduur 
Minimaal 3.5 uur, in eigen tempo

EBP orde der dierenartsen (EBP/N/2021/0067)
7

Prijs
95 euro (10% korting voor Evidensia dierenartsen en VeDa leden)

GRATIS model ter inschatting van waarschijnlijkheid van Cushing en opvolging levenskwaliteit inbegrepen

Praktische benadering van maagdarmproblemen bij de hond en kat - Do It With Guts!

Type cursus
Ingesproken presentaties - handouts - leesmateriaal - klinische cases - eindtoets

Lesgever
Lisa Stammeleer, Dip ECVIM-ca en Geert Paes, Dip ECVIM-ca

Tijdsduur 
Minimaal 4 uur, in eigen tempo

EBP orde der dierenartsen (EBP/N/2021/0046)
8

Prijs
125 euro (10% korting voor Evidensia dierenartsen en VeDa leden)

Inclusief GRATIS STAPPENPLAN voor de opwerking van honden en katten met chronische maagdarmklachten!

Spoedcursus in Spoed: diabetes ketoacidose en hyperglycemisch hyperosmolair syndroom

Type cursus
Ingesproken presentaties - handouts - leesmateriaal - eindtoets

Lesgever
Geert Paes, Dip ECVIM-ca

Tijdsduur 
Minimaal 2.5 uur, in eigen tempo

EBP orde der dierenartsen (EBP/N/2021/0068)
5

Prijs
70 euro (10% korting voor Evidensia dierenartsen en VeDa leden)

GRATIS protocol met concreet en gedetailleerd behandeladvies inbegrepen!

Endoscopie van het maagdarmkanaal bij honden en katten

Type cursus
Ingesproken presentaties - video`s - handouts - leesmateriaal - oefenvragen - eindtoets

Lesgever
Geert Paes, Dip ECVIM-ca

Tijdsduur 
Minimaal 5.5 uur, in eigen tempo

EBP orde der dierenartsen (EBP/N/2021/0018)
11

Prijs
150 euro (10% korting voor Evidensia dierenartsen en VeDa leden)

Vloeistoftherapie in de praktijk bij hond en kat
Pas je vloeistoftherapie aan aan de noden van je patiënt

Type cursus
Ingesproken presentaties - handouts - leesmateriaal - oefenvragen - eindtoets

Lesgever
Geert Paes, Dip ECVIM-ca

Tijdsduur
Minimaal 2 uur, in eigen tempo

EBP orde der dierenartsen (EBP/N/2020/0238)
4

Prijs
60 euro (10% korting voor Evidensia dierenartsen en VeDa leden)

FeLV en FIV (kattenleukemie en kattenaids)
Een doodvonnis of niet?

Type cursus
Ingesproken presentaties - handouts - leesmateriaal - oefenvragen - eindtoets

Lesgever
Geert Paes, Dip ECVIM-ca

Tijdsduur 
Minimaal 3 uur, in eigen tempo

EBP orde der dierenartsen (EBP/N/2020/0254)
6

Prijs
70 euro (10% korting voor Evidensia dierenartsen en VeDa leden)

Anemie en stollingsstoornissen bij de hond en kat
Als het bloed niet doet wat het moet

Type cursus
Ingesproken presentaties - handouts - leesmateriaal - klinische cases - oefenvragen - eindtoets

Lesgever
Geert Paes, Dip ECVIM-ca

Tijdsduur
Minimaal 7 uur, in eigen tempo

EBP orde der dierenartsen (EBP/N/2020/0236)
14

Prijs
150 euro (10% korting voor Evidensia dierenartsen en VeDa leden)

GRATIS protocol  over Diagnose van Immuungemedieerde Hemolytische Anemie

Geriatrische kataandoeningen VOLLEDIG PAKKET: chronische nierziekte, hyperthyroïdie en systemische hypertensie.

Type cursus
Ingesproken presentaties - handouts - leesmateriaal - oefenvragen - eindtoets

Lesgever
Geert Paes, Dip ECVIM-ca

Tijdsduur
Minimaal 8 uur, in eigen tempo

EBP orde der dierenartsen (EBP/N/2020/0113)
16

Prijs
195 euro (10% korting voor Evidensia dierenartsen en VeDa leden)
GRATIS protocol over behandeling van chronische nierziekte bij kat inbegrepen!

Kat versus Hond: hypothyroïdie, immuungemedieerde hemolytische anemie en systemische hypertensie.

Type cursus
Ingesproken presentaties - handouts - leesmateriaal - oefenvragen - individuele opwerking van klinische gevallen - eindtoets

Lesgever
Geert Paes, Dip ECVIM-ca

Tijdsduur 
Minimaal 2.5 uur, in eigen tempo

EBP orde der dierenartsen (EBP/N/2021/0045)
5

Prijs
60 euro (10% korting voor Evidensia dierenartsen en VeDa leden)

Practical interpretation of routine blood results in dogs and cats: CBC, blood smear, chemistry, electrolytes and 5 clinical cases.  

Course type
Recorded lectures - handouts - practice quizzes - 5 clinical cases - practice quizzes - final exam

Teacher
Geert Paes, Dip ECVIM-ca

Course duration
4 parts, minimal 10 hours, at your own pace

EBP orde der dierenartsen (EBP/N/2020/0111)
20

Price
265 euro (10% discount for veterinarians from Evidensia en VeDa leden)

Geriatrische kataandoeningen, deel 1: chronische nierziekte. Volledige update, samen met gespecialliseerd advies.

Type cursus
Ingesproken presentaties - handouts - leesmateriaal - oefenvragen - eindtoets

Lesgever
Geert Paes, Dip ECVIM-ca

Tijdsduur
Minimaal 4 uur, in eigen tempo

EBP orde der dierenartsen (EBP/N/2020/0115)
8

Prijs
110 euro (10% korting voor Evidensia dierenartsen en VeDa leden)
GRATIS protocol over behandeling van chronische nierziekte bij kat inbegrepen!

Geriatrische kataandoeningen, deel 2: hyperthyroïdie. Volledige update en gespecialliseerd advies.

Type cursus
Ingesproken presentaties - handouts - leesmateriaal - oefenvragen - eindtoets

Lesgever
Geert Paes, Dip ECVIM-ca

Tijdsduur  
Minimaal 2.5 uur, in eigen tempo

EBP orde der dierenartsen (EBP/N/2020/0117)
5

Prijs
65 euro (10% korting voor Evidensia dierenartsen en VeDa leden)

Geriatrische kataandoeningen, deel 3: systemische hypertensie. Volledige update en gespecialliseerd advies.

Type cursus
Ingesproken presentaties - handouts - leesmateriaal - oefenvragen - eindtoets

Lesgever
Geert Paes, Dip ECVIM-ca

Tijdsduur
Minimaal 2.5 uur, in eigen tempo

EBP orde der dierenartsen (EBP/N/2020/0116)
3

Prijs
65 euro (10% korting voor Evidensia dierenartsen en VeDa leden)

The challenges of canine hyperadrenocorticism (HAC): diagnosis, treatment and monitoring of treatment. 

Course type
Recorded lectures - handouts - interesting literature - clinical case - practice quizzes - final exam

Teacher
Geert Paes, Dip ECVIM-ca

Duration
Minimal 3.5 hours, at your own pace

EBP orde der dierenartsen (EBP/N/2020/0114)
7

Price
95 euro (10% discount for veterinarians from Evidensia en VeDa leden)

Practical guidelines for responsible antibiotic use in dogs and cats: what, when, how long?

Course type 
Recorded lectures - handouts - interesting literature - quiz

Teacher
Geert Paes, Dip ECVIM-ca

Duration
Minimally 1.5 hours, at your own pace

EBP orde der dierenartsen (EBP/N/2021/0019)
3

Price
40 euro (10% korting voor Evidensia dierenartsen en VeDa leden)