ONLINE VET TRAINING

Er wordt op dierenartsen een enorme druk geplaatst om alles te weten over ieder vakgebied binnen de diergeneeskunde. Maar aangezien de diergeneeskunde voortdurend evolueert is dit letterlijk onmogelijk. Om onze patiënten de beste zorg te kunnen aanbieden, is het daarom belangrijk dat we onszelf voortdurend bijscholen. Helaas is er in onze drukke levens niet altijd de tijd om de boeken in te duiken, artikels op te zoeken of een congres bij te wonen. Bovendien kan het moeilijk zijn om bijscholing te vinden die van hoge kwaliteit is, maar tegelijkertijd ook praktisch is en ons informatie geeft waarmee we onmiddellijk aan de slag kunnen.

Verder is het soms aangewezen om een patiënt door te verwijzen naar een specialist, maar wat als de eigenaar dit niet wil? En soms is doorverwijzing niet noodzakelijk, maar hebben we wel een aantal vragen over een specifiek geval of een specifieke aandoening of kunnen we hulp gebruiken bij het interpreteren van labo uitslagen.

Het is vanuit deze context dat Online Vet Training werd opgestart, met een duidelijke missie om dierenartsen te helpen! Enerzijds door zeer toegankelijke en praktisch toepasbare bijscholing aan te bieden die te volgen is op eigen tempo en in je eigen tijd. En anderzijds door het aanbieden van online consultaties, waarbij u geholpen wordt met de diagnose en behandeling van complexe gevallen, het interpreteren van labo resultaten, het opstellen van protocols en het beantwoorden van algemene inwendige geneeskunde vragen.

 • Zeer toegankelijk

  Al onze bijscholingen worden online gegeven, dus je kan ze volgen vanuit je zetel. Je studeert hierbij op zelfstandige basis met behulp van vooraf opgenomen presentaties. Met je vragen kan je vervolgens terecht op het online forum, waar de lesgever elke vraag zal beantwoorden. Dit laat je toe om de volledige bijscholing te volgen op eigen tempo, wanneer het jou het beste past.

 • Hoge kwaliteit

  De cursussen van Online Vet Training worden ontworpen en gegeven door Geert Paes, Europees specialist inwendige geneeskunde kleine huisdieren (ECVIM-ca).
  Bovendien zijn alle cursussen (zowel Nederlands- als Engelstalig) geaccrediteerd door de Belgische Orde der Dierenartsen en alle Engelstalige cursussen ook nog eens door RACE (the registry of approved continuing education).
  Aangezien Online Vet Training financieel onafhankelijk werkt en niet gesponsord wordt door bedrijven, kunnen we garanderen dat al de gegeven informatie objectief en “evidence-based” is.

 • Praktisch

  De bijscholingen van Online Vet Training zijn specifiek ontworpen met het oog op praktijkdierenartsen. De gekozen onderwerpen zijn steeds klinisch relevant en de informatie wordt zo aangeboden dat je hem meteen in praktijk kunt toepassen. De bijscholingen zijn onmiddellijk na registratie beschikbaar en te volgen in eigen tempo. Je krijgt naast video`s van ingesproken presentaties, ook handouts en interessant leesmateriaal. Je kan de aangeleerde kennis oefenen door middel van oefentoetsen en (afhankelijk van de bijscholing) opwerking van klinische cases. Met vragen voor de lesgever kan je terecht op het online forum!

 • Betaalbaar

  Aangezien de bijscholing volledig online gevolgd kan worden, bespaar je geld op verplaatsings- en verblijfskosten. Bovendien wordt de bijscholing van Online Vet Training aangeboden aan scherpe prijzen. Verder bieden we op regelmatige basis kortingen aan, zo ontvang je, als je lid wordt, onmiddellijk een coupon van 10 euro. Verder biedt Online Vet Training op elke bijscholing 10% korting voor dierenartsen van Evidensia. En wanneer 3 of meer dierenartsen uit dezelfde groepspraktijk een cursus willen volgen, is dit mogelijk aan gereduceerd tarief. Indien je vragen hebt over de kortingen mag je ons altijd contacteren.

 • Individueel gespecialiseerd advies

  Online Vet Training helpt je via email graag verder door: het geven van gespecialiseerd advies bij het diagnosticeren, behandelen en opvolgen van complexe inwendige geneeskunde gevallen; hulp te bieden bij de interpretatie van diverse labo resultaten; het beantwoorden van algemene inwendige geneeskunde vragen en het helpen bij het opstellen van algemene behandelingsprotocols

 • Bewustzijn voor het milieu

  Het is belangrijk om niet alleen zorg te dragen voor onze patiënten. Ook het milieu kan onze zorg gebruiken. Aangezien het reizen naar congressen en bijscholingen erg belastend kan zijn voor het klimaat, zijn wij bij Online Vet Training ervan overtuigd dat online bijscholing de toekomst moet zijn.

10% korting op alle bijscholingen voor Evidensia dierenartsen. Vraag kortingscode aan via academy@evidensia.nl

10% korting op alle bijscholingen voor leden van VeDa

Speciale groepskorting wanneer 2 of meer dierenartsen uit dezelfde praktijk een bijscholing willen volgen! Contacteer ons voor meer informatie

Contact