Op dit moment wel. Maar Online Vet Training is voortdurend en actief op zoek naar nieuwe specialisten. Ons doel is om in de toekomst ook bijscholing over andere onderwerpen (en wie weet ook andere diersoorten) te kunnen aanbieden.

Online Vet Training is voortdurend actief op zoek naar nieuwe specialisten. Ons doel is om meerdere keren per jaar nieuwe cursussen te kunnen aanbieden. We raden je aan om lid te worden van Online Vet Training. Dit is gratis en geeft je bovendien de kans om ons te laten weten welke onderwerpen je behandeld wil zien worden in toekomstige bijscholingen. Verder ontvang je als lid een nieuwsbrief die je informeert over nieuwe cursussen, nieuwe lesgevers en aanbiedingen.

Voor dierenartsen uit België: alle bijscholingen die Online Vet Training aanbiedt, zijn geaccrediteerd door de Belgische Orde der Dierenartsen.

Voor dierenartsen uit Nederland: alle bijscholingen die Online Vet Training aanbiedt, zijn geaccrediteerd door PE-veterinair.

Zeker en vast. Aangezien alle bijscholing geaccrediteerd is bij de Belgische Orde der Dierenartsen kan je de bijscholing van Online Vet Training laten meetellen als bijscholingspunten. Hierbij is het wel belangrijk dat je op de hoogte bent van de richtlijnen van de Belgische Orde der Dierenartsen wat betreft online bijscholing (e-learning). Hun richtlijnen vind je terug op de website van de Orde der Dierenartsen.

Nee, dit is volledig gratis. Bovendien geniet je als lid van verschillende voordelen.

Als lid van Online Vet Training kan je onmiddellijk genieten van volgende voordelen:

  • Euro 10 coupon die je kan gebruiken voor een toekomstige bijscholing (enkel geldig voor bijscholingen).
  • Ontvang de nieuwsbrief van Online Vet Training en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws omtrent nieuwe cursussen, voorstelling van nieuwe lesgevers, kortingen etc.
  • De mogelijkheid om ons te laten weten welke onderwerpen jij interessant vindt en graag behandeld ziet worden in toekomstige bijscholingen.

Uiteraard kan je vragen stellen aan de lesgever. Voor iedere bijscholing is er een afzonderlijk forum. Hier kan je met al je vragen terecht. De lesgever controleert deze discussie groep op regelmatige basis en beantwoord de vragen daar zodat ze zichtbaar zijn voor iedereen.

Online Vet Training is steeds op zoek naar nieuwe lesgevers! Hierbij staan we open voor specialisten uit alle vakgebieden van de diergeneeskunde en voor om het even welke diersoort.

Heb jij een passie voor lesgeven en voldoe je aan één van de volgende:

  • Ben je een gecertificeerd specialist (diplomate) van een Europese of Amerikaanse college

of

  • Heb je een doctoraatstitel

of

  • Heb je minstens 5 jaar professionele training en/of ervaring binnen een bepaald vakgebied

Dan horen wij graag van je! Je kan ons contacteren op info@onlinevettraining.com of door rechtstreeks het formulier voor lesgevers in te vullen

Naast een goede internetverbinding moet je in staat zijn om PDF's, video's en webinars te bekijken. Bij het lesmateriaal wordt aangegeven waar je extra (gratis) software hiervoor kunt downloaden.

Je kunt betalen met credit card, pay pall, iDeal (Nederland) of Bancontact (België).